Vilken jobbig dag 😢

Igår när Gustaf var ute med Joschi och kasta pinne med honom så kom Joschi upp och allt var bra, några minuter senare ser jag att något är fel, han går fel, han ser inte ut att må alls bra och han piper. 
Vi bäddar fint till honom och låter han ligga där och vila. På natten vaknar jag av att Joschi skriker av smärta, jag går till honom och hela hans kropp skakar. Hans ögon går inte att beskriva, han har så ont. Joschi säger inte till i första laget utan han har tillomed knäck av en tand utan att säga ett ljud så jag förstår att han har riktigt riktigt ont. 

Imorse när jag vaknar var de inte bättre, snarare värre. Han ser nedsjunken ut, piper av smärta och har svansen mellan benen. Jag ringer djursjukhuset i Trelleborg och får tid en timme senare, väl inne på djursjukhuset så undersöker hon knappt honom förrens hon säger att han har allvarlig smärta och vi måste direkt åka till Helsingborg. Vi åker in akut och kommer före alla akutfall för Joschi var den mest akuta, en väldigt duktig läkare undersökte honom och han skulle ligga kvar där över natten. 

Mitt mammahjärta gör så ont, jag ser hur ont min hund har. Det är jobbigt att vara utan honom. Jag ringde till djursjukhuset för att höra hur det var med honom och han var väldigt stressad så dom hade fått ge honom lugnande. Dom ringer mig imorgon för att berätta hur dom tänkt gå vidare, 

Det var förskolemöte klockan 17.30 idag, men jag kunde knappt koncentrera mig på vad dom sa för mina tankar var bara hos Joschi. Älskade hund, bli frisk ❤️ vi behöver dig i våra liv.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer

Eltons utveckling :)

Nu är han 1 år och va 1,5 vecka. 
Elton kan säga mamma och tack. 
Han kan vinka, krypa super snabbt, smacka med munnen, göra pruttljud och "spela" på läpparna. Han är alltid glad men har blivit så mammig. Så fort Gustaf håller han och jag kommer nära så strecker han sig bara efter mig. Elton kan inte längre sova i sin säng utan måste bara sova hos mig i min famn. Dörrar är superkul att öppna och stänga, det är även kul att dra jättehårt i mitt hår. (Det tycker jag är mindre kul). Han härmar allt vi gör.  Han hatar att byta blöja och klä på sig.  
Han älskar våra hundar, skrattar åt allt dom gör. Han älskar även att dansa. Vi skrev ut foton ur skrivaren och till skrivarens ljud så började han dansa haha. 

Han håller även på att få två nya tänder så snart har han fyra tänder :)  (null)

(null)

0 kommentarer

Lite bilder från dagarna ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer