Vilken jobbig dag 😢

Igår när Gustaf var ute med Joschi och kasta pinne med honom så kom Joschi upp och allt var bra, några minuter senare ser jag att något är fel, han går fel, han ser inte ut att må alls bra och han piper. 
Vi bäddar fint till honom och låter han ligga där och vila. På natten vaknar jag av att Joschi skriker av smärta, jag går till honom och hela hans kropp skakar. Hans ögon går inte att beskriva, han har så ont. Joschi säger inte till i första laget utan han har tillomed knäck av en tand utan att säga ett ljud så jag förstår att han har riktigt riktigt ont. 

Imorse när jag vaknar var de inte bättre, snarare värre. Han ser nedsjunken ut, piper av smärta och har svansen mellan benen. Jag ringer djursjukhuset i Trelleborg och får tid en timme senare, väl inne på djursjukhuset så undersöker hon knappt honom förrens hon säger att han har allvarlig smärta och vi måste direkt åka till Helsingborg. Vi åker in akut och kommer före alla akutfall för Joschi var den mest akuta, en väldigt duktig läkare undersökte honom och han skulle ligga kvar där över natten. 

Mitt mammahjärta gör så ont, jag ser hur ont min hund har. Det är jobbigt att vara utan honom. Jag ringde till djursjukhuset för att höra hur det var med honom och han var väldigt stressad så dom hade fått ge honom lugnande. Dom ringer mig imorgon för att berätta hur dom tänkt gå vidare, 

Det var förskolemöte klockan 17.30 idag, men jag kunde knappt koncentrera mig på vad dom sa för mina tankar var bara hos Joschi. Älskade hund, bli frisk ❤️ vi behöver dig i våra liv.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer