Sista dejten.

Gustaf ska åka iväg om två dagar... Men imorgon jobbar jag hela dagen och kvällen och han sticker tidigt morgon efter så vi hinner knappt ses mer än idag. Så idag är vår sista dejt. Det blev kebab. Gottis. 0 kommentarer

Svårt att förstå

Är detta verkligen sant? Ska jag och Gustaf verkligen bli föräldrar? Massa tankar snurrar omkring i huvudet. Jag är otroligt glad ena stunden för att den fina bebisen ligger i min mage , nästa stund blir jag rädd... Tänk så händer något. Låt dessa veckorna gå snabbt till efter v.12 . Vi planerar mycket, jag och Gustaf. Finaste finaste Gustaf, vad skulle jag gjort utan dig? 
Ibland känns de typ som jag lever i en dröm.. Tänk att jag har världens bästa sambo och tänk att vi ska få bebis. Alltså de e helt jävla sjukt ?  Så sjukt. Jag känner i kroppen att jag är trött. Väldigt trött i kroppen. Och ibland mår jag illa. Och tuttarna är super tunga. Tänk att jag och Gustaf ska få en bebis, så jäkla sjuk. Kan inte riktigt släppa denna sjukhet. Älskar Gustaf över allt annat och kommer älska bebisen över allt annat också. 

Ska köpa sånnahär. Så söta 


0 kommentarer

Obeskrivlig lycka.

Jag är så lycklig att det är sjukt. Gustaf har ju som sagt fått jobb som butiks chef 😻😻 så fruktansvärt stolt över min man. Och vår bebe i magen. Håller fortfarande tummarna på att allt går som det ska. Lite tråkigt tycker jag att det är att Gustaf har inte berättat för sin familj ännu 😢. Men han gör väl det snart. Jag har dock inte berättat för min pappa än men ska göra det också! 
Är det en tjej ska hon heta Thea Lillian Jönsson Welén. 
Det är roligt egentligen. Jag har alltid velat Thea sen jag var liten, och så hette Gustafs mormor det. Så himla passande. Och Lillian är efter Gustafs mamma och sen Jönsson efter Gustaf och Welén efter mig. :) 
Vi har noll idéer på pojknamn. Jag tycker Romeo men Gustaf är halvsugen på den idéen, så vi får se! De lär ju dröja  10 veckor till innan vi får reda på könet. 
Tänk att vi ska bli en liten familj. 
Jag som mamma, Gustaf som pappa och våra fina älsklingar juni och Josch och sen vår plutt såklart. 4 blir 5. 
På något vis har jag på känn att det är tvillingar. Så vi får helt enkelt se om 5 veckor när det är första ultraljudet, 
Goood vad jag älskar min gurre 
Han är allt för mig 0 kommentarer