2016!!

Mycket har hänt under år 2016. Jag har varit nykter nästan hela året haha. Iallafall 8 månader! Jag har slutat röka. Störst av allt är att jag blev gravid och ska få en pojke. 

Gustaf och jag flyttade in i vår nya lägenhet i februari i år. Vi åkte utomlands för första gången tillsammans. Vi bråkade, vi var vänner och vi växte tillsammans. Här är lite bilder från2016 ❤️

0 kommentarer

Storlek 44.

Min mamma är för söt, det sägs ju att vår lillkille kommer va liten när han föds, jag har inte brytt mig om att köpte mindre än 50, dels för jag vill spara in lite på pengar om han kommer ut som en 50-bebis ändå och dels för jag tänkte ifall det är lite förstort för de ingenting. 

Men min kära söta rara mamma har köpt hem lite i strl 44 ❤️ hon är för söt. Och på söndag ska vi åka på hotell och bli masserade och äta 3 rätters och bara mysa och sen ska vi på ultraljud i Malmö och så ska vi även diskutera förlossningsplan med läkaren. Ifall dom behöver sätta igång mig. 

0 kommentarer

🙄🙄

Just nu känns det som jag kommer vara gravid i en evighet..... jag orkar inte mer. Klagade till Gustaf och han blev sur. Är skitarg på honom sen dess och har typ inte pratat med honom. Fuck you till honom när han blir sur. Låååt mig klaga lite grann. Han får också klaga till mig om han vill de. Ska inte klaga eller säga något till honom hur jag mår. 

Jag låter kanske väldigt löjlig nu men snällaaa bebbe kom nu! Jag orkar inte detta mer! 

0 kommentarer