Nätshopping.

Jag har ett problem. Ett väldigt stort problem för tillfälligt. Jag nätshoppar ihjäl. Det tar aldrig slut och jag bara fortsätter och fortsätter och fortsätter. Denna månaden har jag beställt saker för hur många tusen lappar som helst. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Jag kan inte sluta 😭
0 kommentarer

Polaren & pyret

Jag har fått en riktigt fetish för polarna och pyret. Vi köpte ju en vinteroverall där ifrån. Sen beställde jag regnjacka, regnbyxor, gummistövlar och underbyxor (ull) från dom. Sen köpte jag faktiskt begagnat 2 pjyamser ✌🏽✌🏽✌🏽 fick hem dom idag 😍.  
Det har blivit sååå mycket shoppat nu den senaste tiden. Köpt ett kök till Elton och en elbil till Elton. Detta är dock födelsedagspresenter han kommer få. 

Just nu är det tvätt på G och medans jag viker in tvätten leker Elton med sina klossar och tittar på babblarna, älsklingen är snorig men han är lika glad för de! Just nu väntar jag på 7 paket 🙄🙄 så nu är det VERKLIGEN slutshoppat för min del. Helt sjukt. 

Puss&kram 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer

😍😍

Idag fick vi ett samtal jag har väntat på länge. Äntligen fick vi en dagisplats ❤️ Elton börjar den 6 mars på fågelsången
0 kommentarer