💎

HĂ€rliga dagar nu vi har fĂ„tt. Riktig skön mĂ„nad :) 
Jag har varit lite dĂ„lig pĂ„ bloggen, men Ă€r inne i en svacka nu dĂ€r allting kĂ€nns tungt. Men nĂ„gon som var roligt att lĂ€sa var eltons mentor hade skrivit om honom. LĂ€s det lĂ€ngre ner. 

För övrigt? Har sytt en klĂ€nning till freija och en jacka till Elton. Samt moffi fredrik kommit hem frĂ„n Afghanistan ❀❀❀ Elton började VÄrterminen 2018 pÄ förskolan avd LÀrkan.

Elton visar trygghet pÄ förskolan med barn och personal det visar han genom att vara glad nÀr han lÀmnas över till pedagog genom att strÀcka upp sina armar och vill komma upp i famnen, eller börjar leka pÄ avdelningen direkt.Han vinkar hej dÄ till mamma och pappa.
Elton visar trygghet vid vilan genom att somna tryggt med napp och snuttefilt oftast utan vuxenstöd.

Elton visar sin sprÄkliga förmÄga med ett tydligt kroppssprÄk om han Àr glad,nöjd,ledsen eller arg.Om Elton Àr trött eller blir ledsen strÀcker han upp hÀnderna till personal och visar att han vill komma upp i famnen och tröstas eller sitta i knÀt. I matsituationen visar han tydligt om han vill ha mer mat och dricka genom att putta bort glas och tallrik om personal frÄgar om han inte vill ha mer ,eller genom att skaka pÄ huvudet.

Elton visar intresse för lek och visar sin lekförmÄga genom att sysselsÀtta sig och leka bredvid sina kompisar.Elton stannar kortare stunder i en aktivitet och Àr fortfarande nyfiken pÄ avdelningens leksaker som han utforskar. Elton tycker mycket om nÀr vi sÀtter pÄ musik, detta visar han tydligt genom att gunga med kroppen och bli glad.

Elton visar sin grovmotoriska förmÄga genom att sjÀlv kan ta sig i och ur sandlÄdan pÄ gÄrden.Han gÄr sjÀlv upp pÄ trappan till kasebanan ,vÀnder sig om med vuxenstöd och Äker ner.Elton har sedan han börjat pÄ förskolan,frÄn att dÄ kunnat resa sig och börjat slÀppa taget nu gÄ utan stöd.

Elton visar sin sjÀlvstÀndighet och tillit till sin förmÄga genom att Àta sjÀlv med gaffel,sked och fingrarna.Han visar sin finmotoriska förmÄga genom att hÄlla i skeden.

Elton visar glÀdje nÀr han blir hÀmtad,han vinkar hej dÄ innan han gÄr hem

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer